Elérhetőségek

Szibéria-Fa Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Zanati út 15.
Telefon:
+36/30/240-0294
+36/30/291-2817
E-mail:
laszlokiricsi1513@gmail.com


Bitumenes zsindelyek

A bitumenes zsindelyek fő alkotóeleme az erős üvegfátyol hordozóréteg két oldalára felvitt kiváló minőségű bitumen. Az üvegfátyol megtartja és rögzíti a bitumenmasszát, ezenkívül növeli a zsindelyek alaktartósságát és stabilitását. Külső fedőrétegként színes ásványi granulátumot használnak. 

Két típusban kapható: Hódfarkú (árnyékolt) és Téglány, a színválaszték: vörös, zöld, barna, fekete. A hódfarkú árnyékolt típusnál nem szabad összetolni teljesen a hódfarkú mintát, a fekete rész egy része kilátszódik, így érhető el 3D látvány.

Ellenállóképes és tartósan tömít. A zsindelyeket kettős héjazatként fektetik szilárd faszerkezetre, melyek rögzítése szögekkel és öntapadó csíkokkal történik. E műveletek eredményeként tartós és időjárásálló rögzítés jön létre. Összetételük következtében maximális védelmet nyújtanak az eső, hó, fagy, a hőség és az UV-sugárzás ellen.

Alkalmazási terület: Tetőfedés (pl. kerti házakhoz, szerszámtárolókhoz, szélfogókhoz, álló tetőablakokhoz és erkélyekhez és természetesen az Ön ötleteihez is...)

Bitumenes zsindelyek

Ajanlatkérés Bitumenes zsindelyek

Az alábbi űrlap segítségével rendelheti meg a kiválasztott terméket.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

!
!
!
!
!
!
!Kötelező elfogadni!

Vissza az előző oldalra!
Szibéria-Fa Kft. - Magyar